Referenties Training Peuterdans

Onlinetraining peuterdans 

 

Wat kan je zeggen over de trainer, betreffende leshouding, doceerkwaliteit en feedback?
Heel fijn. Geeft veel vrijheid om ons te laten denken en op ideeën te komen. Je geeft ook duidelijke instructies en uit de training komt duidelijk naar voren dat je heel geskilled bent! Voor mij was het belangrijkste leerpunt om te zien hoe je van het ene les element naar het andere gaat en tegelijkertijd in je rol/verhaal blijft!”
Chantal Jimenez, dansdocent, Neuchâtel/ Zwitserland, januari 2022

 


 

Door de prettige afwisseling van theorie en bewegings-opdrachten was zelfs 5 uur online goed te doen.
“Ik vond het een leuke en vooral leerzame middag. Omdat ik full time werk is het super fijn dat er online trainingen zijn. Dit scheelt enorm veel reistijd.”
Marleen Hamers, dansdocent, Hengelo, januari 2022

 


 

Het was een goed voorbereide onlinetraining met een correcte en opbouwende feedback.
“Het opgestuurde lesboek was helder en duidelijk met een mooie, goede vormgeving. Na de lockdown ga ik een peuterles starten en kan dan meteen aan de slag met het materiaal van deze training. Helemaal zin in.”
Marjolein van Haren, dansdocent, Hilversum, maart 2021

 


Live training peuterdans

Ik vond je een ontzettend inspirerende vrouw die echt liefde heeft voor haar vak.
“Ik genoot van het delen van jouw passie waardoor het automatisch een erg prettige, gezellig en vooral leerzame dag was!”
Xanne Ploeg, dansdocente, Breda, november 2019

 


 

Wat heb ik veel geleerd. Over het gebruik van attributen, tijdbewaking, muziekjes zoeken, aanspreektoon en verhalen verzinnen.
 “Wat heerlijk dat er iemand is die hier al jarenlang over nagedacht heeft;  een eigen methode heeft ontworpen en deze met anderen wil delen! Dit smaakt naar meer. Ik houd er een positief gevoel aan over”
Mirjam Kuiper, leerkracht, Houten, juni 2019

 


 

Fijn om gelijk de praktijk in te gaan.
“De training peuterdans geeft goed weer wat je in de opleiding kunt verwachten. Yvonne heeft een open houding, waardoor je je snel op je gemak voelt. Het is fijn om gelijk in de praktijk aan de slag te gaan en feedback te ontvangen op het geleverde werk. Dit geeft meer inzicht in hoe je dingen aan kunt pakken. Praktijkopleidingen leveren zoveel meerwaarde in je werk met kinderen!”
Ilse Westdijk, leerkracht/ dansdocente, Spijkenisse, november 2017

 


 

Je hebt met Dingjan Peuterdansonderwijs iets moois opgebouwd!
“Je gaf de les op een rustige, natuurlijke en gestructureerde manier, haalde veel voorbeelden uit de praktijk aan, weet duidelijk van wanten. De materialen die we meekregen zijn van mooie kwaliteit. Ja, ik vind dat je met Dingjan Peuterdansonderwijs iets heel moois en unieks hebt opgebouwd!”
Tineke Friesen, dansdocente, Nieuwegein, maart 2017

Wat een rust en professionaliteit straalt Yvonne uit
“Yvonne, wat ben je een inspirerend persoon. Wat een rust en professionaliteit straal je uit, bén je!! Erg fijn. Je bent positief, ook in feedback. Prettig! Ik denk vaak aan je terug…. :). Je neemt de tijd en beleeft het kind. Je snapt de kinderen helemaal.”
Kirsten de Boer, dansdocente, Leiden, november 2016

 


Live training Peuterdans op maat

 

De rust die Yvonne uitstraalt is inspirerend.
“Ik vond Yvonne duidelijk, helder en oprecht. Ik vond het fijn en inspirerend om te ervaren hoeveel ervaring ze had met peuterdans en wat voor rust ze uitstraalt als ze doceert. Die rust en duidelijkheid werkt door op de leerlingen aan wie ze lesgeeft. Waar ik denk ik het meest van opgestoken heb, is zelf leerling zijn. Ik kon mij goed verplaatsen in een kind en begreep opeens veel beter waarom peuters soms niet meteen naar mij als docent luisteren of afgeleid zijn.”
Kim Tuerlings, dansdocente, Zevenbergen, maart 2016

 


 

Bevlogen en inspirerende docent die motiveert om fantasievolle lessen te bedenken en uit te voeren voor kinderen. Ik ga de opleiding Peuterdans volgen!
Phoebe Brack, dansdocente, Maastricht, juni 2016

 


 

De onderbouwing van Yvonne gaf me zeker een aantal eye-openers!
“Het was voor mij erg fijn om een richting te krijgen, handvatten, om mijn peuterdanslessen volgend seizoen vorm te geven. Dank daarvoor! Jouw onderbouwing vind ik verhelderend, ik heb zeker een aantal eye-openers meegekregen. Bijvoorbeeld dat bij het creëren van een fantasiewereld voor de peuters het benoemen van de handelingen al genoeg kan zijn. Fijn ook om een les mee te kunnen maken. Dank!”
Susanne van den Berg, leerkracht/ dansdocente, Diemen, mei 2015

 


 

Heb je nu na de training peuterdans de intentie om de opleiding te komen volgen?
“Ja, deze manier van dansen met peuters/ kleuters spreekt mij bijzonder aan, ik heb meerdere cursussen gedaan op het gebied van dans en beweging maar nooit het gevoel gehad van hier kan ik wat mee. Deze introductiecursus is gebaseerd op een lesmethode waarin ik heel doeltreffend de peuters mee kan nemen in een wereld waar ze zo goed in zijn, fantasie en bewegen. Tevens een verrijking voor hun ontwikkeling op gebied van taal, motoriek en sociaal.”
Jozefien Lustig, Gouda, november 2014

 


 

“Het werd eerst voorgedaan dus je hebt meteen een beeld hoe je een les kan opbouwen, met praktische tips zodat je meteen aan de slag kan. Ik vond het een prima aanbod  zo voor die dag, juist het onderdeel met het dansverhaal kon je gelijk uit proberen. Het was héél inspirerend om op deze manier te kunnen werken met peuters.”
Sandra de Jong, VVE medewerker, Amsterdam, februari 2013

 


 

Meer referenties

Ben je benieuwd naar de ervaringen van deelnemers met andere opleidingen en trainingen? Lees dan de referenties over de Praktijkopleiding Peuterdans, Training Peuter-kleuteryoga, Praktijkopleiding Peuteryoga, Trainingsdagen Creativiteit in Dans, of de Training Kleuterdans.