Referenties Praktijkopleiding Peuterdans

“Yvonne’s coaching is reflectief en aanmoedigend”

“Het is een serieuze en  dynamische opleiding. Yvonne is heel alert, niets lijkt haar te ontgaan. Haar coaching tijdens en de feedback na afloop van elke les zijn reflectief en aanmoedigend. Ze is open, schept vertrouwen en helpt altijd om het tot een succes te maken.

 

Ik vond het fantastisch om de praktijklessen op de desbetreffende locaties te kunnen doen. Ik ben heel blij dat dit mogelijk was! Voor mij was alles wat er zich voordeed met de kinderen en de pedagogisch medewerkers deel van de training. Het maakt de praktijkervaring compleet.”
Anne-Marie, afgestudeerd aan de praktijkopleiding peuterdans in juli 2018


“Ik leerde het snelst door de goede begeleiding”

“Er is veel persoonlijke aandacht. Ik werd heel goed begeleid en gestimuleerd op punten waar ik persoonlijk aan moest werken. Zo leerde ik het snelst. Ik deed de combi van veel praktijklessen volgen in een kinderdagverblijf in Rotterdam en stage lopen op mijn eigen danswerkplek in mijn woonplaats.

 

De feedback was absoluut altijd duidelijk en zo niet dan kwam er uitleg zodat ik het wel begreep en er iets mee kon. Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten. Maar had niet verwacht dat ik zo creatief bezig zou zijn en dat ik dat ook kon. Dat was erg leuk om te ervaren.”
Rebekka de Wit, dansdocent, afgestudeerd aan de praktijkopleiding peuterdans in december 2018

Meer referenties

Ben je benieuwd naar de ervaringen van deelnemers met andere opleidingen en trainingen? Lees dan de referenties over de Introductiecursus Peuterdans, Trainingsdagen Peuterdans, Praktijkopleiding Peuteryoga, of Masterclass Kleuterdans.