Referenties Training Kleuterdans

Live Training Kleuterdans

 

Wat kan je zeggen over de docente, betreffende leshouding, doceerkwaliteit en feedback?
“Yvonne heeft superveel kennis en ervaring met beide doelgroepen, zowel peuters als kleuters. Ze heeft een heel specifieke kijk op hoe je aan de kleintjes lesgeeft, hoe je deze lessen voorbereidt. Haar methode is anders van die van de dansacademie, wat ik heb gevolgd.  De lesmethode om met creatieve denktechnieken een dansles te maken is een tijdsinvestering maar het werkt fantastisch. En deze lesmethode kan je zowel toepassen voor peuters als kleuters met aanpassingen. Ik heb de peuters reeds in de praktijk uitgevoerd.”
Nora Palossy, allround dansdocente, Hoek van Holland, maart 2023

 


 

Aangename mix van theorie en praktijk.
“Tijdens de Training Kleuterdans heb ik Yvonne leren kennen als een hele prettige docent, die met haar creativiteit de deelnemers ontzettend inspireerde. De manier waarop zij haar verhalen inzet om peuters en kleuters te prikkelen om te bewegen is prachtig. De training zelf was een aangename mix van theorie en praktijk en na afloop stond ik te trappelen om met mijn nieuwe inzichten een dansles te maken. Ik ga snel weer terug naar Yvonne voor een Training Peuteryoga!”
Tessa Bensch, dansdocent, Schiedam, november 2019

 


 

De trainingsdag kleuterdans was zeer dynamisch opgezet.
“Het vele beeldmateriaal en de gezamenlijke praktijklesmomenten hebben me geïnspireerd en een goede indruk gegeven over de mogelijkheden met kleutergroepen. De trainingsdag was afwisselend praktijk en het bekijken van beeldmateriaal waardoor ieders houding voortdurend mentaal en/of fysiek actief geprikkeld bleef.”
Annemarie, peuterdansdocente, juli 2018

 


Onlinetraining Kleuterdans

 

De trainer Yvonne  nam echt de tijd voor uitleg en gaf fijne feedback.
“Het lesboek was uitgebreid en overzichtelijk met heel veel voorbeelden en lesideeën. Ik zou deze onlinetraining kleuterdans zeker aan bevelen aan anderen.”
Veronique Jejanan, Pedagogisch medewerker, Apeldoorn, november 2021

 


 

Meer referenties

Ben je benieuwd naar de ervaringen van deelnemers met andere opleidingen en trainingen? Lees dan de referenties over de Training Peuterdans, Training Peuter-kleuteryoga, Praktijkopleiding PeuterdansPraktijkopleiding Peuteryoga of Trainingsdagen Creativiteit in Dans.

 

 

training kleuterdans imiteren