Referenties Training Kleuterdans

Onlinetraining Kleuterdans

 

De trainer Yvonne  nam echt de tijd voor uitleg en gaf fijne feedback.
“Het lesboek was uitgebreid en overzichtelijk met heel veel voorbeelden en lesideeën. Ik zou deze onlinetraining kleuterdans zeker aan bevelen aan anderen.”
Veronique Jejanan, Pedagogisch medewerker, Apeldoorn, november 2021

 


 

Live Training Kleuterdans

 

Aangename mix van theorie en praktijk.
“Tijdens de Training Kleuterdans heb ik Yvonne leren kennen als een hele prettige docent, die met haar creativiteit de deelnemers ontzettend inspireerde. De manier waarop zij haar verhalen inzet om peuters en kleuters te prikkelen om te bewegen is prachtig. De training zelf was een aangename mix van theorie en praktijk en na afloop stond ik te trappelen om met mijn nieuwe inzichten een dansles te maken. Ik ga snel weer terug naar Yvonne voor een Training Peuteryoga!”
Tessa Bensch, dansdocent, Schiedam, november 2019

 

 


 

“Het vele beeldmateriaal en de gezamenlijke praktijklesmomenten hebben me geïnspireerd en een goede indruk gegeven over de mogelijkheden met kleutergroepen. De trainingsdag is dynamisch opgezet waardoor ieders houding voortdurend mentaal en/of fysiek actief geprikkeld bleef.”
Annemarie, peuterdansdocente, juli 2018

 


 

Meer referenties

Ben je benieuwd naar de ervaringen van deelnemers met andere opleidingen en trainingen? Lees dan de referenties over de Training Peuterdans, Training Peuter-kleuteryoga, Praktijkopleiding PeuterdansPraktijkopleiding Peuteryoga of Trainingsdagen Creativiteit in Dans.

 

 

training kleuterdans imiteren