Praktijkopleiding Peuterdans

Door nauwe samenwerking met kinderdagverblijven in Rotterdam kan Dingjan Peuterdansonderwijs de Praktijkopleiding Peuterdans aanbieden.

 

De praktijkopleiding geeft al aan dat er veel praktijklessen zijn, voorafgaand door Trainingsdag 1 & 2. Je leert lesgeven aan peuters volgens de lesmethode van Dingjan. Het accent ligt op het creatieve proces dat leidt tot het maken van een reeks goed gestructureerde peuterdanslessen. De cursist maakt kennis met alle onderdelen van een dansles en kan op peuterniveau met veel plezier en fantasie dansles geven.

 

Als het volgen van de praktijklessen in een kinderdagverblijf in Rotterdam of elders (bijvoorbeeld door de afstand) een uitdaging is, is het mogelijk om voor een gedeelte van de opleiding stage te lopen in je eigen regio. Een programma en prijs wordt op maat gemaakt.

Naar wens kan extra de Masterclass Docentschap worden aangevraagd en gevolgd (of kijk op de agenda).

 

Tijdsbestek
Voor deelname is het volgen van de Training Peuterdans verplicht. Dit kan op een van de aangeboden data (zie agenda), of op afspraak.
Vervolgens worden 2 trainingsdagen ingepland (ook online) welke de theorie van de lesmethode behandelen. Erna start de praktijkperiode.

De opleiding start normaliter twee maal per jaar. Eind augustus tot en met december (duur 4 maanden) en in januari tot en met mei/ juni. Beide periodes hebben gemiddeld totaal 16 praktijkdagen/ lesweken. Echter kan in overleg de opleiding ook op een ander moment starten.

Zie agenda voor start data. Later instromen is mogelijk mits er plek is.
Een programma wordt op maat gemaakt na aanmelding.

 

Doelgroep
Pedagogische medewerkers in de kinderopvang, dans– en yogadocenten, sportleiders, leerkrachten en belangstellenden die aan de gevraagde voorkennis voldoen.

 

Aantal deelnemers
Maximaal 3 (afhankelijk van het aantal lesgroepen)

 

Prijs richtlijn
De Training Peuterdans is verplicht om de praktijkopleiding peuterdans te kunnen volgen.  Kijk op de agenda of vraag naar de mogelijkheden.

 

Praktijkopleiding richtlijn € 1875,-  incl. 2 trainingsdagen*, lesboek, examenkosten en diploma.

 

Zie voor meer informatie de algemene voorwaarden.

 

Masterclass Docentschap € 330,- incl.  boek en certificaat.

 

 

*De trainingsdagen 1 & 2 zijn ook los te volgen € 395,-.

 

Bekijk het aanbod van opleidingen in de Agenda »