Referenties Praktijkopleiding Peuteryoga

“Je voelt jezelf groeien met de week”

“Het was superleerzaam en praktijkgericht. De trainer Yvonne Dingjan geeft handvatten en tools waar nodig. Door de praktijklessen kun je deze meteen uitproberen en leren en voel je jezelf groeien met de week. De duur van 9 weken is prima, elke week les geven aan verschillende groepen peuters is heel leerzaam en ook meekijken en meedoen met andere studenten was ook leerzaam.

 

Je doet ervaring op als peuteryogadocent, maar tegelijkertijd kan je ook observeren als een medestudent les geeft. Ik heb hiervoor de Praktijkopleiding Peuterdans gedaan en dit was een fijne volgorde en combinatie, dans en yoga zijn 2 verschillende disciplines, maar werken beide voor peuters en kleuters.
Audrey Pistorius, dans- en yogadocent kinderdans, afgestudeerd aan de Praktijkopleiding Peuteryoga in december 2018.


“Dat ik nu peuterdans én peuteryoga kan aanbieden is prettig”

“Het is een praktijkgerichte opleiding. Daarbij is het fantastisch vrij direct na de start van de opleiding al te kunnen werken met peutergroepen in een kinderdagverblijf. Yvonne is een serieuze trainer die  goed begeleid. Je voelt dat zij de cursisten wil zien slagen en daar zet zij zich voor in. Yvonne’s manier van werken is heel erg vanuit side-coaching, dus ter plekke waar nodig iets inbrengen. De feedback was in mijn beleving altijd constructief.

 

Ik deed de  praktijkopleiding peuteryoga aansluitend op de praktijkopleiding peuterdans en startte de opleiding met het idee van ‘dan kan ik niet alleen peuterdans bieden maar ook nog peuteryoga geven’. Die combinatie is prettig.”
Anne-Marie, peuterdans- en yogadocente, afgestudeerd aan de praktijkopleiding peuteryoga in december 2018.

Meer referenties

Ben je benieuwd naar de ervaringen van deelnemers met andere opleidingen en trainingen? Lees dan de referenties over Introductiecursus Peuterdans, Praktijkopleiding Peuterdans, Trainingsdagen Peuterdans of Masterclass Kleuterdans.