Referenties Trainingsdagen Creativiteit in Dans

Onlinetraining Creativiteit in Dans 15 jan & 12 feb 2022

 

“Door deze methode duik ik echt de diepte in qua creativiteit en dat heb ik nodig.
Het is wel tijdrovend, maar ik denk dat dit wel minder word uiteindelijk en het levert ook echt veel nieuwe lesstof op. Yvonne vind ik een heel bevlogen en creatieve docente. Ze neemt echt de tijd en je merkt aan haar dat ze het heel serieus neemt en je echt wil helpen. Een kritische opmerking/blik word op prijs gesteld door Yvonne en dat kan ik erg waarderen.”
Marise Lamm, dansdocent, Alkmaar, 15 januari & 12 februari 2022

 


 

Wat vindt jij van de geleerde creatieve denktechnieken? Kan jij zo je creativiteit aan te boren?
“Het is een zeer goed inzetbare methode om mijn lessen naar een ander niveau te tillen.
De aangereikte methodes zijn heel effectief en doeltreffend. Echt een verrijking voor mij als docent. Mooi om het proces van andere te kunnen volgen. Werkte verhelderend en maakte ook duidelijk hoe anders ieders eigen proces is, hoe verschillend. Ik zou deze training zeker aan anderen aanbevelen. Het is een waardevolle toevoeging voor je docentschap ook als je al langer les geeft.
Yvonne is een kundig docent met een schat aan informatie. Door haar manier van werken staat zij zeer goed in contact met de realiteit van de werkvloer.”
Manja Bos, eigenaresse Bij Spruit, Docent in dans, yoga en massage voor het kleine kind, Groningen, 15 januari & 12 februari 2022

 


 

Live-training Creativiteit in Dans 27 jan & 10 feb 2019

“Fijne afwisseling van theorie en praktijk.
De theorie van de creatieve denktechnieken geven meer inzicht over je manier van dansen, de praktijk maakt de theorie meer inzichtelijk. Het was inspirerend om voorbeelden van Yvonne te zien en met andere medestudenten aan eigen verhalen te werken. Zo krijg je een goed beeld op welke manieren je de creatieve denktechnieken in kunt zetten. Yvonne is een fijne docent die de tijd en ruimte neem om je nieuwe vaardigheden eigen te maken. Je wordt geprikkeld om op een andere manier aan de slag te gaan. Fouten maken mag, want daar leer je allemaal van. Er is ruimte voor jouw als persoon en als dansdocent. Je wordt heel erg in je waarde gelaten.”
Ilse Westdijk, kinderdansdocent, 27 januari & 10 februari 2019

Live-training Creativiteit in Dans 27 jan 2019

 

“Yvonne laat je inner ‘peuter’ naar boven komen.
Ik heb alleen Trainingsdag 1 gevolgd, de theorie. Door hier aan deel te nemen ben ik ruimer gaan nadenken over lesstof. Ik verplaats me nu ook meer in het kind zelf. Ik kan nu creatief verder in peuterdans. Yvonne als trainer is heel duidelijk en je voelt je op je gemak in het leerproces. Yvonne liet je uit je comfortzone komen en je inner ‘peuter’ naar boven komen. Erg blij dat we ook met materialen en muziek zijn bezig geweest. Zo maakte het de dag voor mij qua les informatie heel erg compleet voor mijn peuterlessen.”
Amber Kroskinski, Dansdocente in Sportschool Nijhoff, 27 januari 2019

 


 

Meer referenties

Ben je benieuwd naar de ervaringen van deelnemers met andere opleidingen en trainingen? Lees dan de referenties over de Praktijkopleiding Peuterdans, Training Peuterdans, Praktijkopleiding Peuteryoga, of de Training Kleuterdans.