Referenties Training Peuter-kleuteryoga

Onlinetraining Peuter-kleuteryoga 

 

Wat kan je zeggen over de trainer, betreffende leshouding, doceerkwaliteit en feedback?
“Fijne trainer, veel ervaring en kan deze ervaring ook goed overbrengen. Ik kreeg gelijk leuke ideeën om aan de slag te gaan. Ze heeft een duidelijke en open houding in communicatie.”
Kwam de inhoud van de training online goed over?
“Er werd heel duidelijk uitgelegd en er was ruimte voor vragen. Dit was erg fijn.”
Chloé Govers, Social Worker, Haarlem, maart 2023

 


 

Ik had veel aan de tips hoe je peuters en kleuters, die even niet mee willen doen, er toch bij kan proberen te betrekken.
“Leuk om de kinderen in beeld te zien via de PowerPoint. Zo krijg je een veel duidelijker beeld voor de uitvoering. Ik vond het een goed voorbeeld om te beginnen met het ‘wakker kloppen’ van de mat en je lichaam. Erg duidelijk begin van de les. Ben zeker van plan dit ook zo te gaan doen.”
Malika Koudijs, Pedagogisch medewerker, Gorinchem, februari 2022

 


 

Kwam de inhoud van de training online goed over?
“Ja, veel mooie praktijkvoorbeelden in het beeldmateriaal van de PowePoint. Verder zaten er lekker veel actieve elementen in de training op de mat. Dat was een fijne afwisseling. Zelf de yogales ervaren en bespreken was digitaal goed te doen.
Wat kan je zeggen over de trainer, betreffende leshouding, doceerkwaliteit en feedback?
“De trainer geeft een fijne, heldere uitleg, straalt rust uit. Ze is ook online goed te volgen en weet de les leuk af te wisselen tussen praktijk en theorie. Ik vond de praktijk (yogales) ook heel inspirerend omdat ze het zo beeldend wist te brengen.”
Wendy van den Bogert, dansdocente, Nieuwerkerk aan den IJssel, oktober 2021

 


 

Knap om een training als deze online goed over te brengen.
“Er was een logische opbouw van de training, goede afwisseling tussen luisteren en doen. Prettig stemgebruik. Om een volledige les goed over te brengen heb je deze 4 uur, ook echt nodig.”
Lindsey Franssen- Rosielle, pedagogisch medewerker, Landgraaf (Z- Limburg), juni 2021

 

 

“Wat de afstand (Belgie) betreft vond ik het zeker veel beter om het nu online te volgen. Het is natuurlijk jammer dat wij sommige poses niet live hebben kunnen doen met elkaar. De PowerPoint met veel beeldmateriaal was zeker een meerwaarde! Vooral aangezien de foto’s en filmpjes door jullie zelf gemaakt waren uit de peuteryogalessen. Na deze training heb ik veel handvaten om een volledige les zelf te maken. Het lesboek was ook prachtig met een prima hoeveelheid info.”
Sandra Wlodarczyk, leerkracht, Houthalen/ België, april 2021

 


 

Wat kan je zeggen over de trainer, betreffende leshouding, doceerkwaliteit en feedback?
“De docente is erg kundig, met duidelijk veel lesgeefervaring. Zij kwam erg enthousiast maar ook rustig over, dit stimuleert, ik heb genoten! Het was leuk en leerzaam. Ik vond het voor mijzelf ook zeer rustgevend. Door de PowerPoint presentatie heb ik nu een veel beter beeld van de inhoud van een peuter-kleuteryogales.
Een goed verzorgde hand-out was van te voren per post gestuurd. De hand-out bevatte veel informatie over de opbouw van een peuter-kleuteryogales met voorbeelden van oefeningen.  De liedjes en de titels/artiesten van de gebruikte muziek tijdens de les stonden er ook in, wat heel fijn en handig is.”
Randie Groenewoud, dansdocente, Huizen, februari 2021

 


 

Je brengt je enthousiasme over, zelfs door het beeldscherm heen!
“Tegelijkertijd straal je rust uit wat voor de kinderen en voor ons, in je les heel fijn moet zijn. Je hebt mij in ieder geval enthousiast gemaakt.”
Anoeska Geerlings, pedagogisch medewerker, Berlicum, februari 2021

 


Meer referenties

Ben je benieuwd naar de ervaringen van deelnemers met andere opleidingen en trainingen? Lees dan de referenties over de Praktijkopleiding Peuteryoga, Training peuterdans, Praktijkopleiding Peuterdans, Trainingsdagen Creativiteit in Dans, of de Training Kleuterdans.