Praktijkopleiding Peuter- kleuteryoga 2024

Praktijkopleiding Peuteryoga 2024

2024
Startdatum in overleg in 2024
Duur 9 weken
Lesdag nog onder voorbehoud
9.30 – 13 uur

Kosten
Richtlijn € 995,- (incl. lesboek, examenkosten en diploma, excl. theorietraining peuter-kleuteryoga)
De verplichte theorietraining peuter-kleuteryoga kan online gevolgd worden met een groep (€ 125,-) of live in een groep (€ 150,-) op een agendadatum. Staat er geen training op de agenda binnen een bepaalde tijd, dan kan de training  individueel aangeboden worden (€ 225,- excl kosten, hand-out, certificaat en portokosten)

Locatie

Nog nader te bepalen.

Aantal deelnemers
Max. 2 tot 3 personen per opleiding van 9 weken

Schrijf je in met het onderstaande formulier.

Foto’s:

Praktijkopleiding Peuteryoga

Peuters kunnen heel actief zijn, maar hebben ook ontspanning nodig. Yoga is hiervoor heel geschikt. Ze komen meer in contact met zichzelf, wat ze bestand maakt tegen een wereld vol prikkels. Naast het fysieke aspect wat zich vertaald naar bepaalde houdingen, wordt er ook aandacht besteed aan de ademhaling, zintuiglijke ervaring, meditatie en massage.

Je hebt voor start van de opleiding de verplichte training peuter- kleuteryoga gevolgd zodat je zelfstandig zelf kan lessen maken en geven aan de peuters. In de praktijkopleiding peuteryoga ga je meedoen met peuteryogalessen en uiteindelijk dus zelf geven onder begeleiding van de trainer. Je ontvangt een programma met lesopdrachten. De wijze van lesgeven is ook toepasbaar voor kleuters met kleine aanpassingen. Voor meer informatie download de folder.

Inschrijfformulier

Aanmeldformulier cursus, workshop en onderwijs

 


* = verplicht

Hier staan de verschillende voorwaarden »

Alle cursussen: