Verdiepingsdagen peuterdans

Dag 1 en 2 horen bij elkaar, dag 3 kan je alleen volgen na de eerste 2 verdiepingsdagen. Dag 4 is los te volgen.

Dag 1  Creativiteit in dans – Theorie

Hoe kunnen wij onszelf trainen om het verloren gebied van de verbeelding weer aan te boren? Hoe behoudt je je inspiratie? Hoe krijgen wij weer fantasie in beweging én ..beweging in fantasie, zodat we veel meer op een (verhaal)lijn komen met onze danskinderen? Oftewel, hoe maak je nu een origineel dansverhaal? En welke attributen kunnen de dansverhalen en fantasie versterken?

Theorie over fantasiegebruik en bronnen voor het maken van een dansverhaal. Wij gaan in op creatieve denktechnieken en het gebruik ervan. Een huiswerkopdracht wordt meegegeven voor dag 2.

De creatieve denktechnieken zijn goed bruikbaar voor kinderdans lessen tot 12 jaar.

Dag 2  Creativiteit in dans – Praktijk

Op deze 2e verdiepingsdag gaan we de huiswerkopdracht van dag 1, om zelf een dansverhaal te creëren, bespreken èn ervaren.  Er wordt inhoudelijk gekeken naar het gebruik van fantasie. Daarnaast is er aandacht voor de dynamiek van de les, de muziek en natuurlijk de beweging. Verder komen aan bod dans en muziek-notitie en choreo’s. Bij behoefte wordt er aandacht besteed aan het omzetten van een peuterdansles naar een kleuterdansles.

 

Beide verdiepingsdagen kunnen op maat en in Company worden aangevraagd via een offerteaanvraag of zie agenda voor data.
Zie voor meer info over tijd en kosten de folder.

Dag 3  Praktijkles

Heb je de behoefte om na deze verdiepingsdagen praktijkervaring op te doen, en onder begeleiding een dansles te maken en te geven, dan kan je een datum afspreken om een peuterdansles te geven in Rotterdam. Zie voor meer info over tijd en kosten de folder.

 

Deze verdiepingsdag kan je aanvragen via een offerteaanvraag. Tevens kan dit ook in Company.
Zie voor meer info over tijd en kosten de folder.

Dag 4 Masterclass Docentschap – zakelijk

Een masterclass over alle kanten van het docentschap en het hebben van een eigen dans en/of yoga bedrijf. Hoe om te gaan met feedback? Hoe maak je een werkplan? Verder alles omtrent de zakelijke kant van een zelfstandig dansdocent zijn, zoals prijzen, facturering, BTW, IB-aangifte en de privacy wet/ AVG wet.

 

Meer info over alle verdiepingsdagen in de totaal folder, hieronder te downloaden.

Vraag een offerte aan op de  offerte webpagina »