Referenties Trainingsdagen Peuterdans

Fijne afwisseling van theorie en praktijk

“Het was fijn om voorbeelden, theorie en praktijk met elkaar af te wisselen. De theorie en de creatieve denktechnieken geven meer inzicht over je manier van dansen, de praktijk maakt de theorie meer inzichtelijk.

 

Het was fijn om voorbeelden van Yvonne te zien en met andere medestudenten aan eigen verhalen te werken. Zo krijg je een goed beeld van op welke manier je de creatieve denktechnieken in kunt zetten. Yvonne is een fijne docent die de tijd en ruimte neem om je nieuwe vaardigheden eigen te maken. Je wordt geprikkeld om op een andere manier aan de slag te gaan. Fouten maken mag, want daar leer je allemaal van. Er is ruimte voor jouw als persoon en als dansdocent. Je wordt heel erg in je waarde gelaten.”

Ilse Westdijk, kinderdansdocent, 27 januari & 10 februari 2019


“Yvonne laat je inner ‘peuter’ naar boven komen”

“Ik heb alleen Trainingsdag 1 gevolgd, de theorie. Door hier aan deel te nemen ben ik ruimer gaan nadenken over lesstof. Ik verplaats me nu ook meer in het kind zelf. Ik kan nu creatief verder in peuterdans.

 

Yvonne als trainer is heel duidelijk en je voelt je op je gemak in het leerproces. Yvonne liet je uit je comfortzone komen en je inner ‘peuter’ naar boven komen. Erg blij dat we ook met materialen en muziek zijn bezig geweest. Zo maakte het de dag voor mij qua les informatie heel erg compleet voor mijn peuterlessen.”

Amber Kroskinski, Dansdocente in Sportschool Nijhoff, 27 januari 2019

Meer referenties

Ben je benieuwd naar de ervaringen van deelnemers met andere opleidingen en trainingen? Lees dan de referenties over de Praktijkopleiding Peuterdans, Introductiecursus Peuterdans, Praktijkopleiding Peuteryoga, of de Masterclass Kleuterdans.