Homepage
Aanbod Peuterdansonderwijs
Scholing peuterdansonderwijs
Yvonne Dingjan
Neem contact met ons op
Foto's van het peuterdansonderwijs
In de media
Peuterdans, peuters leren dansen.
Volg Peuterdans op facebook

 

Aanbod Peuterdansonderwijs

 1. Peuter/ kleuterdans of peuter-kleuteryoga afneembaar als project door de kinderopvang en/of basisscholen met wekelijkse lessen in Rotterdam en omstreken. Een les duurt 45 minuten per les. Afname geldt voor minimaal 2 lessen van 45 min.

  Prijs
  • 2 groepjes/lessen van 45 minuten totaal 1,5 uur € 90,-
  • 3 groepjes/lessen van 45 minuten totaal 2 1/4 uur € 135,-

  Prijzen gelden voor Rotterdam en zijn exclusief reiskosten (btw vrij) en gelden voor lessen op één locatie. Bij een andere constructie van lessen op meer locaties en/of buiten Rotterdam, en bij eenmalige workshops, wordt een offerte op maat gemaakt.
  » download de brochure

 2. Peuterdans als onderdeel in aanpak van de taalachterstand bij peuters, ter bevordering van   de taalontwikkeling door middel van beweging, in de zogenaamde Nulgroepen. Zie Nieuws.
  » vraag Offerte aan

 3. Peuterdanslessen in combinatie met een introductiecursus peuterdans voor pedagogische medewerkers in de kinderopvang.
  » vraag Offerte aan

 4. Peuter/ kleuterdans als losse, eenmalige les/workshop of een korte serie lessen is ook mogelijk zowel in Rotterdam als door het hele land. Bijvoorbeeld in het kader van een feest. Voor de kinderopvang en basisscholen.
  » vraag Offerte aan

Voor punt 1 t/m 4 gelden deze Algemene voorwaarden.

Fantasie in Beweging